• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker til CNC-drejning af større emner

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste i større emner hos virksomhed i fortsat vækst? HR-Industries søger en industritekniker for virksomhed i Randers, hvor du får en alsidig arbejdsdag med udfordrende og interessante arbejdsopgaver og med bearbejdning i små serier.

Arbejdsopgaverne i denne stilling: Jobbet er til en Industritekniker eller lignende med kundskaber indenfor CNC-drejeopgaver. Der er lang bearbejdningstid på de store emner, og der er høje krav til præcision. Der køres med Fanuc.

I denne ansættelse vil du få et udfordrende og selvstændigt job med ansvar for dit eget område og med stor mulighed for personlig udvikling sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer. Desuden får du en attraktiv lønpakke, flekstid og kantineordning. I stillingen får du naturligvis den bedste oplæring, så din ansættelse bliver en succes.

Omkring virksomheden: Denne topmoderne maskinfabrik i Randers er totalleverandør af både små og store emner indenfor metal- og plastbearbejdning, og de har en meget bred og mangeartet kundegruppe. Virksomheden lægger stor vægt på sine værdier og et godt kollegaskab. Der er en synlig ledelse både gennem kommunikation og handling, og de har et højt informationsniveau gennem infomøder og nyhedsbreve. De arbejder løbende med sikkerhed og tilbyder kompetenceudvikling gennem kurser og uddannelse. De ansatte er kendetegnet ved stor faglig ekspertise, fleksibilitet og engagement. Hverdagen byder på afvekslende arbejdsforløb og medbestemmelse over egne opgaver. Virksomheden har et godt sammenhold på tværs af afdelingerne i produktionen, som foregår i lyse og moderne lokaler. Virksomheden tilbyder kantineordning med sund og varieret kost.

Dig som person og dine kvalifikationer til jobbet: Du kan være Industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager, tillært eller lignende. Du skal have lyst til at arbejde med store emner med en lang bearbejdningstid og høje krav til præcision. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

 Fastansættelse via HR-Industries. Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Ansøgning: HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 57647. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald på 86423540.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Henrik hos HR-Industries hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling eller besøg os på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV.

Industritekniker til CNC-drejning af større emner