• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker til CNC-drejning søges

Brænder du for drift og produktion, har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt team, på en vigtig mission. Der sker nemlig rigtig mange spændende ting hos denne virksomhed, hvor de igen skal øge bemandingen på dagholdet i deres drejeafdeling.

Vi søger en industritekniker, som har lysten og evnerne til komme med på deres CNC-team.

Om jobbet

CNC-drejning i alle plasttyper samt programmering af CNC-maskinerne i SolidCAM. Der vil være en grundig oplæring for alle nye medarbejdere, således, at du bliver klædt på til selv at kunne håndtere maskinerne og tage egne beslutninger.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med mere end 60 års erfaring i plastindustrien, der består af nogle af de dygtigste mennesker inden for industrien. Virksomheden tilbyder ordnede ansættelsesforhold efter overenskomst, med en lønpakke bestående af løn, fritvalgsordning, pension og sundhedsforsikring.

Om dig

  • Baggrund som industriteknikker/maskinarbejder.
  • Kendskab til SolidCAM eller anden CAM-programmering vil være en fordel idet alle vores nye programmer, projekteres på SolidCAM.
  • Dansk i tale og skrift, og gerne engelsk tale.

Som person og kollega kan du betegnes som:

  • Kvalitetsbevidst
  • Engageret og fleksibel i din tilgang til arbejdet
  • Mødestabil

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-Konsulent Dina Kristensen på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

 SØG STILLINGEN: 
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr. 54246
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Om virksomheden

Med mere en 60 års erfaring i plastindustrien, er virksomheden vision at være markedets mest fleksible leverandør af plastløsninger inden for både spåntagende bearbejdning, svejsning, limning og bukning. Virksomheden sætter en stor ære i at være kundens foretrukne leverandør. Virksomheden sætter deres kunder i centrum og tager den seriøse dialog henimod fuld tilfredshed. Hos virksomheden er service, fleksibilitet, god kvalitet og fair priser ikke blot et slagord – de mener det!

Industritekniker til CNC-drejning søges