• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker til egen produktion hos meget attraktiv virksomhed syd for Aalborg

Vil du gerne ansættes på en virksomhed, som har en god arbejdskultur og god ledelse? Og ønsker du at arbejde som industritekniker i en virksomhed der laver til egen produktion?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om at arbejde i en moderne maskinpark, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er maskinarbejde.

Du vil trives med skiftehold (dag/aften) eller evt. fast aftenhold.

Da du er faglært industritekniker, værktøjsmager eller lignende, har du styr på CNC-drejning og har erfaring med ISO-programmering og Fanuc-styringen.

Du ønsker dig et alsidigt, spændende og selvstændigt job, hvor du bruger dine erfaringer indenfor maskinarbejderfaget i en afvekslende hverdag.

Du har flair for finish, har erfaring med tegningslæsning og er vild med at lære nyt.

Du vil gerne arbejde i en virksomhed, som bearbejder emner til egen produktion, og du vil trives i en virksomhed som har rigtig gode arbejdsforhold.

Da du kan arbejde selvstændigt og har en generel god faglighed, vil du have et job, hvor arbejdsformen er præget af medbestemmelse og mulighed for personlig udvikling.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større solide virksomhed syd for Ålborg udvikler systemer til marin- og energisektoren på tværs af flere lande. Kulturen er præget af stærke værdier og viljen til at lykkes, derfor vægtes holdånd, sparring og trivsel højt. De ser deres medarbejdere som den vigtigste grund til deres succes, og derfor gør de meget for at holde på deres ansatte med gode og ordnede forhold og favorabel løn. Firmaets kompetente ledelse bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok. Virksomheden er i vækst, og deres medarbejder udviser faglig stolthed og specialiseret viden.  Arbejdsdagen foregår i teams og byder på varierede udfordringer, hvor deres medarbejdere udfordres på tværs af organisationen. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulenter Dina Kristensen eller Jørgen Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56309)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industritekniker til egen produktion hos meget attraktiv virksomhed syd for Aalborg