• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker til manuelle dreje- og fræseopgaver.

HR-Industries Søger en industritekniker til alsidigt job med manuelle dreje- og fræseopgave samt andre forfaldende opgaver. Jobbet er på en større virksomhed syd for Aalborg. Der er tale om en projektansættelse, men med henblik på fastansættelse for den rette.

Virksomheden: Denne større solide virksomhed syd for Ålborg udvikler systemer til marin- og energisektoren på tværs af flere lande. Kulturen er præget af stærke værdier og viljen til at lykkes, derfor vægtes holdånd, sparring og trivsel højt. De ser deres medarbejdere som den vigtigste grund til deres succes, og derfor gør de meget for at holde på deres ansatte med gode og ordnede forhold og favorabel løn. Firmaets kompetente ledelse bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok. Virksomheden er i vækst, og deres medarbejder udviser faglig stolthed og specialiseret viden.  Arbejdsdagen foregår i teams og byder på varierede udfordringer, hvor deres medarbejdere udfordres på tværs af organisationen. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

 Om jobbet:

  • Du vil komme til at arbejde med manuel drejning og fræsning af enkelt emner og små serier til virksomhedens egen produktion.
  • Du får et alsidigt job, hvor du også kommer til at lave andet forfaldende arbejde som slibe- og saveopgaver.
  • Der er tale om daghold i en 5 dags uge. enkelte opgaver på aften kan forekomme.
  • Opstart i uge 32 eller efter aftale.

 Omkring dig:

  • Du har erfaring med manuel drejning og fræsning.
  • Du er servicemindet, kvalitetsbevidst og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde.
  • Du er selvkørende og kan tage opgaver af dig selv
  • Har du erfaring med TIG svejsning, kan det også bliver en del af dine opgaver. Det er dog ikke et krav.
  • Du skal være åben over for opgaver på aftentur. Da det kan forekomme i mindre opfang.

Kontakt og ansøgning: Ved spørgsmål til jobbet kan HR-konsulent ved HR-Industries Glenn Andersen kontaktes på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Din ansøgning og dit CV sendes via dette link: https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000426Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV samt øvrige bilag. Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til Stillingen, QC-medarbejder (10000163)

Fastansættelse via HR-Industries. Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig. Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

 

Industritekniker t...