• English
Hjem | Jobopslag | Industriteknikker/maskinarbejder ved Skanderborgkanten

Vil du være med til at lave de bedste produkter til industrien? Så tøv ikke med at kontakte os.

I dit daglige arbejde i denne stilling skal du medvirke til at sikre høje kvalitetsprodukter på virksomhedens bearbejdede komponenter i samarbejde med deres team af dygtige kollegaer. Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning fra 1 stk. til mellemstor produktion. Du kommer til at rotere mellem forskellige maskiner. Alt efter kompetencer og ønsker, kan du enten arbejde med fræs eller drejning.

Hos virksomheden har man ordnede løn– og arbejdsvilkår med god oplæring og sikkerhed i udførelsen af arbejdet. Virksomheden samarbejder på tværs af afdelingerne, hjælper hinanden og har et godt fællesskab. Der er jobstart nu, og arbejdstid sættes efter dine ønsker. Løn efter kvalifikationer.

Om dig til stillingen:  

  • Du er industritekniker eller værktøjsmager. Er du tillært, høre vi også gerne fra dig.
  • Du har mod på at betjene CNC styrede maskiner
  • Du arbejder selvstændigt med ansvar for dine opgaver
  • Du har en god tegningsforståelse og vægter detaljer
  • Du har en positiv indstilling og et godt humør

Kontakt – Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen:  Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 53472  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Try & Hire via HR-Industries: Et Try & Hire-forløb gennem HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at se hinanden an uforpligtende. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Samtidig får virksomheden et godt kendskab til dig og dine kompetencer. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper vi dig i alle faser af forløbet. Så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål undervejs. I det hele taget sørger vi for gode og ordnede forhold samt ansættelse indenfor gode rammer.

Industriteknikker/maskinarbejder ved Skanderborgkanten