• English
Hjem | Jobopslag | Kantbukker (evt. operatør) søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen

Vil du arbejde i en virksomhed, som ekspanderer og som giver dig mange spændende udviklingsmuligheder?

Om jobbet og dig:

Du vil gerne arbejde med indstilling og betjening af maskiner, kvalitetskontrol og kantpresning. Du har flair for maskinpasning og vil arbejde i større virksomhed med mange muligheder. I jobbet vil der være go oplæring.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok, og hvor I hjælper hinanden med forefaldende opgaver på en arbejdsplads med en god omgangstone.

Din faglighed er i orden, for du er måske tillært, ufaglært med erfaring fra maskiner eller faglært enten smed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, som gør at du har et godt fokus på høj kvalitet.

Du har industrierfaring, gerne med CNC-maskiner og god erfaring med tegningslæsning, og derfor ønsker du løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

 Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder kantineordning med både morgenmad og frokost.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større anlæg til transportbranchen og som giver supergod oplæring. Projektet er resten af året med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Dina på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

 Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56169 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Kantbukker (evt. operatør) søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen