• English
Hjem | Jobopslag | Kantbukker søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen

Vil du arbejde i en virksomhed, som ekspanderer og som giver dig mange spændende udviklingsmuligheder?

Om jobbet og dig:

Du vil gerne arbejde med indstilling og betjening af maskiner, kvalitetskontrol og kantpresning.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok, og hvor I hjælper hinanden med forefaldende opgaver på en arbejdsplads med en god omgangstone.

Din faglighed er i orden, for du er måske faglært enten smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, som gør at du har et godt fokus på høj kvalitet. Er du tillært, høre vi også gerne fra dig.

Du har industrierfaring, gerne med CNC-maskiner og god erfaring med tegningslæsning, og derfor ønsker du løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Stillingen kan være dag, aften eller nathold. Det vil være, hvad der passer dig bedst.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov. De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 eller på telefon 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 55067 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Kantbukker søges til attraktiv virksomhed med fuld fart på udviklingen