• English
Hjem | Jobopslag | Kantbukker søges til attraktiv virksomhed med godt kollegaskab og stærk holdånd.

Vil du arbejde med kantbukning i en virksomhed i Randers, hvor dine kollegaer brænder for deres arbejde?

Om jobbet og dig:

Du har en solid erfaring som kantbukker, så du er vild med at arbejde med programmering og kantbukning. Du har kendskab til at arbejde i tyndplade.

Du vil gerne arbejde med indstilling og betjening af maskiner, kvalitetskontrol og kantpresning, og du er frisk på at lære mere. Du har også flair for at lave småreparationer og almindelig maskinpasning.

Din faglighed er i orden, for du er faglært enten smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, hvilket gør at du har et godt fokus på høj kvalitet som kantbukker.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok, og hvor I hjælper hinanden med opgaverne på en arbejdsplads med en god omgangstone.

Da du har industrierfaring, god erfaring med tegningslæsning, og du er en stabil kollega, ønsker du en fornuftig løn efter kvalifikationer og fleksibilitet på din arbejdsplads.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Randers, som arbejder med opgaver indenfor sikkerhed, har stor brancheerfaring. Medarbejderne er ildsjæle, som brænder for deres arbejde, hvilket giver et godt kollegaskab og holdånd. Virksomheden lægger vægt på nye og innovative løsninger på markedet og at have sin produktion udelukkende i Danmark. Flere af medarbejderne har høj anciennitet, hvilket vidner om, at denne virksomhed er god til at holde på deres medarbejdere med et godt arbejdsmiljø. Da hele produktionen og administrationen er placeret på samme adresse, er der korte og nærværende beslutningsveje.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk (Tilføj jobnummer 56854) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Kantbukker søges til attraktiv virksomhed med godt kollegaskab og stærk holdånd.