• English
Hjem | Jobopslag | Klejnsmed med bred faglighed til opbygning samt smedearbejde søges til virksomhed ved Silkeborg

Drømmer du om opbygning og smedearbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor du følger produktet fra start til slut?

Om jobbet og dig:

Du er en dygtig og kvalitetsbevidst klejnsmed, og du er vild med at levere et godt produkt med fokus på finish, og du stortrives med at følge et produkt fra start til slut med både opbygning, opsvejs, montage af bl.a. motor og hydraulik m.v.

Du har måske en baggrund som klejnsmed, lastvognsmekaniker, mekaniker, automatiktekniker, smed eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk opbygning samt al. smedearbejde. Er du tillært i industrien, høre vi også gerne fra dig.

Du vil have god oplæring af rutinerede og dygtige kollegaer, fordi du gerne vil udvide din viden om montage af hydrauliske og mekaniske komponenter.

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om spændende og mangeartede svejseopgaver i en god solid virksomhed, hvor du skal lave opbygning hovedsageligt i sort stål.

Du kan arbejde effektivt og selvstændigt, og du er kvalitetsbevidst, derfor vil du være på en arbejdsplads, som værdsætter deres ansatte.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden, hvor der bygges maskiner og anlæg op til industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57689)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Klejnsmed med bred faglighed til opbygning samt smedearbejde søges til virksomhed ved Silkeborg