• English
Hjem | Jobopslag | Klejnsmed, servicetekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende

Drømmer du om et spændende job, hvor du arbejder med ombygning af maskiner i alle projektets faser fra montage over indkøring og test til aflevering ved kunden?

HR-Industries søger for en virksomhed Nord for Aarhus

En Klejnsmed / servicetekniker til montage, indkøring, test og svejsopgaver. Du kan være smed, industritekniker, mekaniker eller lignende. Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du er nysgerrig og har lysten til at lære. Der er tale om en hverdag, hvor der er mange forskellige opgaver, hvor du for brug for at være kreativ og nytænkende. Du kommer til at følger et projekt under hele forløbet fra montage, gennem indkøring og test af det færdige produkt til den efterfølgende opstilling og indkøring ude ved kunden. samt serviceopgaver hos kunden.

I stillingen skal du kunne svejse med CO2 og Tig i rustfast og kommer til arbejde med mekanisk montage, pneumatik og selv små dreje opgaver kan komme på tale. Altså en dynamisk hverdag med spændende og skiftende opgaver. Det er ikke forventeligt at du spænder over alle nævnte discipliner, men det er vigtigt, at du har lysten til at lære og arbejde med projekter.

Der er tale om en virksomhed i vækst med korte beslutningsveje, hvor produktionen er indrettet med en god fleks ordning i nye og lyse lokaler.

Om virksomheden:

Denne virksomhed nord for Aarhus, som fremstiller maskiner og anlæg til produktionsvirksomheder, har en afvekslende og dynamisk hverdag. Medarbejderne er kreative og nytænkende, og de oplever dagligt at være ansat i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje. Den store knowhow, som de ansatte besidder, resulterer i at der udelukkende leveres kvalitetsprodukter.

Virksomheden stræber efter at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at være længe, og hvor nye medarbejder har lyst til at komme.

Dine primære opgaver:

  • Svejsning, CO2 og Tig rustfast (maskinkonsoller og fundamenter)
  • Opbygning af maskiner
  • Indkøring og test af det færdige produkt.
  • Opstilling og indkøring ved kunden (10 til 30 rejsedage om året)
  • Service og vedligeholdelse af maskiner ved kunden

Omkring dig:

  • Klejnsmed, industritekniker, mekaniker eller lignende relevant uddannelse og erfaring
  • Skal kunne svejse med CO2 og Tig rust fast (maskinkonsoller og fundamenter)
  • Lyst til montage arbejde
  • Lysten til at være med fra starten af projektet til afleveringen ved kunden. (10 til 30 rejsedage om året)
  • God til at samarbejde

Sådan bliver du ansat

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder. Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer anlæg til industrien og som giver super god oplæring. Du vil blive ansat gennem HR-Industries til at strarte med, men der mulighed for en fastansættelse i det pågældende firma.

Kontakt og ansøgning

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00. Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59470. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Klejnsmed, service...