• English
Hjem | Jobopslag | Klejnsmed/sjakbajs søges til spændende virksomhed, som passer godt på deres ansatte og har en kæmpe knowhow

Drømmer du om at bruge dine samarbejdsevner i en sjakbajs-funktion i en afvekslende hverdag med mangeartede smedopgaver?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om spændende og mangeartede svejseopgaver i en god solid virksomhed, hvor du skal lave opbygning af stålkonstruktioner hovedsageligt i sort stål.

Du er en dygtig og kvalitetsbevidst klejnsmed, og du er vild med at levere et godt produkt med fokus på finish, både ved svejsning og opbygning af stålkonstruktioner m.m.

Du har praktisk erfaring fra industrien eller produktion, men du er samtidig god til at lære nyt og ser derfor frem til god oplæring.

Du kan lide at arbejde et sted, hvor fleksibiliteten er gensidigt, hvor du har forståelse for at arbejdet og ordremængden kan variere, og hvor virksomheden har forståelse for, at du har et liv udenfor jobbet.

Du kan arbejde effektivt og selvstændigt, og du er kvalitetsbevidst, derfor vil du være på en arbejdsplads, som værdsætter deres ansatte bl.a. med god frokost, flextid, en velfungerende personaleforening og god løn efter kvalifikationer.

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok i en virksomhed, der har solidt håndværk i højsæde og som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborg, er godt solidt håndværk i højsæde. Virksomheden har specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien, og de er stolte af deres mange års erfaring og en kæmpe knowhow. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57726)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Klejnsmed/sjakbajs...