• English
Hjem | Jobopslag | Klejnsmed/svejser søges til fast stilling hos virksomhed ved Silkeborgkanten med mange års erfaring og en kæmpe knowhow

Drømmer du om at have en afvekslende hverdag, hvor du bliver værdsat for din store håndværksmæssige bredde?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om spændende og mangeartede svejse og smedeopgaver i en god solid virksomhed i vækst.

Da du er en dygtig og kvalitetsbevidst smed, er du vild med at levere et godt produkt med fokus på finish. Både ved fremstilling og opbygning af maskinanlæg m.m.

Du kan lide af lave opbygning af stålkonstruktioner, hvor der hovedsageligt arbejdes i sort stål, tyk gods.

Da du er en faglig stærk svejser, vil du have løn efter kvalifikationer, og du ved at din gode arbejdsindsats vil gøre, at du med tiden vil få større og større mulighed for at præge din egen hverdag.

Du kan lide at arbejde et sted, hvor fleksibiliteten er gensidigt, hvor du har forståelse for at arbejdet og ordremængden kan variere, og hvor virksomheden har forståelse for, at du har et liv udenfor jobbet.

Du vil arbejde på en arbejdsplads, som har en god frokost- og frugtordning samt flextid.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborgkanten, er godt solidt håndværk i højsæde. Virksomheden har specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien, og de er stolte af deres mange års erfaring og en kæmpe knowhow, som de driftssikkert praktiserer til alle deres kunder. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens. Virksomheden passer godt på deres ansatte bl.a. med et godt arbejdsmiljø og med en god frokost- og frugtordning samt flextid.

Sådan bliver du ansat – Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen hos HR-Industries på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/  (tilføj jobnummer: 58132) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Klejnsmed/svejser søges til fast stilling hos virksomhed ved Silkeborgkanten med mange års erfaring og en kæmpe knowhow