• English
Hjem | Jobopslag | Kvalitetsbevidst montagemedarbejder med faglig baggrund og sans for finish.

HR-Industries søger en dygtig håndværker til fast arbejde i produktionsvirksomhed i Randers, der lægger vægt på godt håndværk og god finish i produktet.

Virksomheden har ikke udelukkende fokus på produktivitet, men tillægger det også værdi, at der er en god personalepolitik og et godt sammenhold i medarbejderne imellem, hvilket viser sig i en høj anciennitet i medarbejderstaben. Det er derfor også vigtigt for virksomheden, at der bliver taget godt imod nye kollegaer, at sidemandsoplæringen er i orden, så det er let at komme ind i arbejdsopgaverne og leve op til forventningerne og udviklingen i jobbet.

Den rette kandidat har en håndværksmæssig baggrund som maskinsnedker, tømrer eller en anden faglig baggrund der gør, at en arbejdstegning kan omsættes til et “billede” inde i hovedet, så montageopgaverne lettes.

Arbejdet er på dagtur og vil primært foregå i een afdeling. Der er dog tradition for, at kollegaerne hjælper hinanden på tværs af afdelingerne, når der er pres på…

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. Virksomheden venter dog gerne på den rette.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Hvis du vil være en del af fællesskabet på denne virksomhed, så søg stillingen via dette LINK.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor du kan oprette dig i vores database og uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Hvis du gerne vil ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her – og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/ 

Kvalitetsbevidst m...