• English
Hjem | Jobopslag | Lærlinge- og praktikkoordinator søges – timer efter aftale.

Er du skarp på koordinering, og brænder du for at påvirke den uheldige udvikling med manglende arbejdskraft i industrien?

Jobbet og dig

Du kan se dig selv som tovholder og koordinator på et spændende projekt, som hedder ”Vi uddanner sammen.”

Et projekt, som skal fremme samarbejdet mellem virksomheder, der normalt ikke tager lærlinge, og de unge, som gerne vil en utraditionel lærlingeuddannelse. ”Vi uddanner sammen” bygger på en delelærlingeordning, som er et supplement til den traditionelle erhvervsuddannelse.

Du motiveres af spændende arbejdsopgaver med tiltrækning, målrettet rekruttering og onboarding af kvalificerede lærlinge og spændende virksomheder.

Du er en ørn til at netværke, og du bruger gerne din tidligere erfaring til at styre og koordinere kontakten til de unge og de virksomheder, som gensidigt vil få stor glæde af delelærlingeordningen.

Du er nytænkende og tør finde på anderledes løsninger for tilbyde og udbyde delelærepladser, som kan føre til mere faglært arbejdskraft i fremtiden.

Du trives med forskelligartede opgaver, hvor du både kan arbejde selvstændigt, men også med i et team, som brænder for delelærlingeordningen. Du har måske selv en faglig erhvervsuddannelse og kan derved forstå de unge og virksomhedens ønsker.

Lyder ovenstående som dig, så vil vi i HR-Industries glæde os til at høre fra dig.

Sådan bliver du ansat:

Stillingen er en projektansættelse til start, der skal give erfaring og viden til det videre forløb med ”Vi uddanner sammen.” Dine timer og dage er efter aftale (ikke fuldtid).

Dit arbejdssted vil blive i Randers hos HR-Industries.

HR-Industries er en virksomhed, som passer godt på deres ansatte. Hvor medarbejderne har en høj arbejdsmoral, og hvor omgangsformen er behagelig og let til latter.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Friis-Andersen, HR-konsulent hos HR-Industries hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00 eller mobil 40320657. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling.

Ansøgning: HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 55496 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald på 86423540.

Læs mere om ”Vi uddanner sammen” her:  

Som virksomhed:

https://hr-industries.dk/virksomhed/vores-ydelser-til-virksomheder/delelaerling/

Som lærling til industrien

https://hr-industries.dk/hr-industries-a-s/vores-ydelser-til-jobsoegende/delelaereplads/

Lærlinge- og praktikkoordinator søges – timer efter aftale.