• English
Hjem | Jobopslag | Lager/montør/produktionsmedarbejder til fagligt bredt arbejdsområde

Søger du fast arbejde? Drømmer du om supergode kollegaer på en markedsledende virksomhed, hvor dit arbejde hovedsageligt består af lager, montage m.m. Hvis ja, så tjek her:

 Om jobbet og dig:

  • Du vil gerne arbejde bredt på et lager samt arbejde med montage, og du har teknisk forståelse og interesse for generelt værksted- og produktionsarbejde, hvor du udviser flair for brug af håndværktøj.
  • Du drømmer om at arbejde bredt med mangeartede ad-hoc-opgaver i en markedsledende virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling og et godt og tæt kollegasammenhold.
  • Du ser frem til at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, som er supergode til at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.
  • Du har en baggrund fra industrien, tillært eller ufaglært og kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt med produktionsarbejde. Du har truckcertifikat.
  • Du har flair for finish, og det betyder noget for dig, at du afleverer et flot og færdigt produkt i høj kvalitet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi en stilling på daghold med henblik på fastansættelse i en eftertragtet virksomhed.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed syd for Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til industrien, lægges vægt på sammenhold og korte beslutningsveje. Virksomheden har hele deres produktion under et tag, hvilket gør, at der er kort fra tanke til handling. Deres mange års erfaring i branchen gør, at de er specialister indenfor deres område, og de har tilmed fokus på at tilpasse deres produkter til de helt nyeste tendenser og teknologier. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads med mulighed for kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Der tilbydes ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers sv.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58993)

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Lager/montør/prod...