• English
Hjem | Jobopslag | Lagermedarbejder søges til aftenhold på attraktiv virksomhed i Aarhus

Drømmer du om en spændende arbejdsdag med indflydelse på planlægningen af de daglige opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer?

Om jobbet og dig:

Du har lyst til at være en del af et team, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok.

Du har flair for at arbejde systematiseret med bl.a. registrering og at have overblik over beholdningerne og over bevægelsen af varer ind og ud af lageret. Du er i besiddelse af en almen forståelse for IT til registreringen.

Du har erfaring fra lignende stillinger med afvekslende arbejdsopgaver med varemodtagelse, ordrebehandling, lagerekspedition (pluk og pak) til værkstedet og andre forefaldende lageropgaver. Du er ikke bange for at nappe stabler med trucken eller anden intern transport af maskindele til værkstedet.

Du nyder at lære og ser frem til grundig oplæring i virksomhedssystemer under gode og sikre arbejdsforhold.

Du ved, at du har styr på dit fag, så du går efter en attraktiv løn og gode personalegoder.

Lyder ovenstående som dig, og trives du med ekstra fritid, når du arbejder aftenhold på en 4 dages uge, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed ved Aarhus har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder kantineordning med både morgenmad og frokost.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-Konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56154) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Lagermedarbejder søges til aftenhold på attraktiv virksomhed i Aarhus