• English
Hjem | Jobopslag | Lagermedarbejder søges til attraktiv virksomhed i Hobro

Drømmer du om en spændende arbejdsdag med indflydelse på planlægningen af de daglige opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer?

 Om jobbet og dig:

Du har lyst til at være en del af et team, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok.

Du har flair for at arbejde systematiseret med bl.a. registrering og at have overblik over beholdningerne og over bevægelsen af varer ind og ud af lageret. Du er i besiddelse af en almen forståelse for IT til registreringen.

Du har erfaring fra lignende stillinger med afvekslende arbejdsopgaver med varemodtagelse, ordrebehandling, lagerekspedition (pluk og pak) til værkstedet og andre forefaldende lageropgaver. Du er ikke bange for at nappe stabler med trucken eller anden intern transport af maskindele til værkstedet.

Du nyder at lære og ser frem til grundig oplæring i virksomhedssystemer under gode og sikre arbejdsforhold.

Du ved, at du har styr på dit fag, så du går efter en attraktiv løn og gode personalegoder. Du går efter et job på daghold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne større virksomhed ved Hobro, som laver innovative løsninger til industrien, er medarbejdernes trivsel i højsæde. Virksomheden tror på, at resultater og succes opnås ved anerkendelse af deres medarbejders arbejdsindsats. Derudover udvider de også gerne deres ansattes færdigheder gennem faglig udvikling, træning og interne uddannelsesplaner.

Virksomheden laver en lang række medarbejderaktiviteter for at fremme det gode kollegaskab og evnerne indenfor teamwork. Virksomheden tilbyder konkurrencedygtig løn og et godt arbejdsmiljø, og de har stor forståelse for deres ansattes balance mellem arbejde og privatliv. De gør således meget for at tiltrække, motivere og fastholde de højt kvalificerede medarbejdere.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik på 86423540  eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56801) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Lagermedarbejder søges til attraktiv virksomhed i Hobro