• English
Hjem | Jobopslag | Lagermedarbejder søges til pakning af reservedele til højteknologisk og attraktiv virksomhed i Aarhus

Drømmer du om en spændende arbejdsdag med indflydelse på planlægningen af de daglige opgaver i samarbejde med dine gode kollegaer? Kan du arbejde 4 dags aftentur, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet og dig:

Du har lyst til at være en del af et team, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok.

Du har flair for at arbejde systematiseret med bl.a. registrering og at have overblik over beholdningerne og over bevægelsen af varer ind og ud af lageret. Du er i besiddelse af en almen forståelse for IT til registreringen. Der gives en go oplæring i dette.

Du har evt. erfaring fra lignende stillinger med afvekslende arbejdsopgaver med eks ordrebehandling, lagerekspedition (pluk og pak) til værkstedet og andre forefaldende lageropgaver. I jobbet vil du være med til at pakke reservedele til maskiner der sendes ud i hele verden. Truckcertifikat nødvendigt til denne stilling.

I jobbet vil du få en grundig oplæring i virksomhedssystemer under gode og sikre arbejdsforhold. Der er opstart nu, så vent ikke.

Du tilbydes en meget attraktiv løn og gode personalegoder.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed ved Aarhus har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder kantineordning m.m.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik på 86423540 alle hverdage mellem 08.00 til 16.00

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56512 ) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Lagermedarbejder søges til pakning af reservedele til højteknologisk og attraktiv virksomhed i Aarhus