• English
Hjem | Jobopslag | Laserskæreoperatør søges på Djursland til virksomhed med solid faglig stolthed og godt humør

Drømmer du om at være ansat på en arbejdsplads, hvor udvikling og nyskabelse er nøgleord?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok i en virksomhed, der har fokus på præcis og hurtig levering og som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Du er måske uddannet smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, eller måske er du tillært indenfor laserskæring, som gør at du har fokus på høj kvalitet som maskinoperatør.

Du er vild med at lære nyt, og du vil gerne udvikle dig indenfor dit fag, så du ser frem til grundig oplæring.

Du vil trives med et job som laserskæreoperatør på daghold, hvor du heller ikke er bange for at nappe trucken og hjælpe på værkstedet med forefaldende opgaver.

Du kan bevare overblikket, og du er fleksibel og har forståelse for at ordrebogens tykkelse kan variere.

Du vil gerne arbejde et sted, hvor omgangstonen er fri, uformel og bygger på gensidig respekt, og hvor organisationsstrukturen er flad med korte kommunikationsveje. Du vil gerne have en lydhør ledelse, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du kan arbejde effektivt og selvstændigt, og du er kvalitetsbevidst, derfor ønsker du en god løn efter kvalifikationer, ordnede forhold og stor mulighed for at præge din egen hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed på Djursland leverer komplette løsninger fra idé til færdigt produkt indenfor bearbejdning af stål. Virksomheden har i mange år haft vokseværk, hvilket bl.a. skyldes deres fokus på præcis og hurtig levering. De har gode og ordnede forhold, og de tilbyder god løn efter kvalifikationer, samt fleksible ansættelsesvilkår. Virksomheden lægger vægt på høj service og loyalitet og et rigtig godt samarbejde på tværs af alle afdelingerne. Medarbejderne er dygtige og leverer altid høj kvalitet. Strukturen er flad og uhøjtidelig, og hverdagen præget af et stærkt kundefokus, faglig stolthed og godt humør. De ser deres gode samarbejdsevner med kunderne med effektiv rådgivning, service og knowhow, som deres største aktiv. Udvikling og nyskabelse er nøgleord for virksomheden.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58214)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Laserskæreoperatør søges på Djursland til virksomhed med solid faglig stolthed og godt humør