• English
Hjem | Jobopslag | Måletekniker til højteknologisk virksomhed

HR-Industries søger en tekniker med måleerfaring fra metalbranchen til højteknologisk bearbejdningsvirksomhed, der leverer kvalitetsløsninger til kunder i transport-, energi- og fødevaresektoren. Virksomheden er beliggende mellem Aarhus og Silkeborg.

Den nye kollega bliver en del af den kompetente kvalitetsafdeling og kommer til at arbejde med avanceret måleudstyr til både 2D og 3D-målinger. Der vil være opgaver med at måle, scanne, analysere og afrapportere i målerapporter (PPAP). Herudover kalibrering af måleudstyr, der anvendes både i målerummet og i produktionen. Som måletekniker får du samtidigt til opgave at træne og oplære maskinoperatører i brugen af det relevante måleudstyr.

Du kan have en baggrund som industritekniker med en produktionsteknikeroverbygning eller en anden relevant teknisk faglig baggrund. Du må gerne have måleteknisk erfaring – også omkring afrapportering – og ikke mindst er det vigtigt, at du har en stor interesse for området.

Du skal have lyst til at gøre en forskel og være en aktiv medspiller i kvalitetsafdelingen. Du skal samtidigt have gode kommunikative evner og en vedholdende tilgang til din opgaveløsning. Du skal kort sagt brænde for det måletekniske kvalitetsarbejde.

Virksomheden tilbyder dig, at blive en del af holdet, hvor der er fokus på at sikre er godt arbejdsmiljø med trivsel og arbejdsglæde samtidigt med at arbejdet bliver gjort. Virksomheden har en dynamisk medarbejderstab, hvor en del har lang anciennitet. Hverdagen er travl, men kulturen er sådan, at der aldrig er for travlt til at hjælpe en kollega.

Måletekniker til højteknologisk virksomhed