• English
Hjem | Jobopslag | Maskinfører/maskinpasser søges til solid virksomhed ved Hobro

Kan du lide at bruge din krop, men er du også vild med kræfterne bag store maskiner? Hvis ja, så mar vi måske jobbet til dig.

Om jobbet og dig:

Du kan se dig selv i førerhuset på en større maskine, hvor du med sikker hånd hjælper med at forme erhvervsaffald om til værdi.

Du er typen, der er omhyggelig med dit arbejde, om det er knusning af produkter, tømning og pålæsning af gardintrailer m.m.

Du vil i jobbet også passe driften af en storpresser af forskellige produkter.

Du behersker dansk, men engelsk virker heller ikke afskrækkende på dig.

Du er ikke bange for at tage mangeartede ad-hoc-opgaver, for du er frisk og har gåpåmod, og du har hænderne skruet rigtigt på.

Du vil arbejde ved en virksomhed, som har forståelse for, at du har et liv ved siden af arbejdet, men du er heller ikke bange for at tage ekstra timer både for din og dine kollegaers skyld.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden og jobbet.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som har fokus på de ansattes sikkerhed og trivsel. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen og Lars Hedelund eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58360)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Maskinfører/maskinpasser søges til solid virksomhed ved Hobro