• English
Hjem | Jobopslag | Maskinkonstruktør/projektleder

Drømmer du om at konstruere produktionsmaskiner og have projektleder ansvar for egne projekter. Så er dette måske lige jobbet for dig.

HR-Industries søger for en virksomhed Nord for Aarhus

En konstruktør til design af maskiner, der skal indgå i en produktionslinje eller som kan være enkeltstående. Vi forestiller os, at du er ingeniør, produktionsteknolog, maskintekniker eller maskinmester. Det er også muligt, at du har opnået tilsvarende kvalifikationer på anden vis, men det er vigtigt, at du er nysgerrig og har lysten til at lære. Der er tale om en hverdag, hvor der er mange forskellige opgaver, hvor du for brug for at være kreativ og nytænkende. Du kommer til at følger et projekt under hele forløbet fra design, montage, indkøring og test af det færdige produkt og helt frem til det er afleveret til kunden.

Der er tale om en virksomhed i vækst med korte beslutningsveje, En virksomhed der for få år siden flyttede til nye lyse lokaler.

Om virksomheden:

Denne virksomhed nord for Aarhus, som fremstiller maskiner og anlæg til produktionsvirksomheder, har en afvekslende og dynamisk hverdag. Medarbejderne er kreative og nytænkende, og de oplever dagligt at være ansat i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje. Den store knowhow, som de ansatte besidder, resulterer i at der udelukkende leveres kvalitetsprodukter.

Virksomheden stræber efter at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at være længe, og hvor nye medarbejder har lyst til at komme.

Dine primære opgaver:

  • Konstruktion af transport-, pakke-, robot- og palleteringssystemer
  • Du har ansvaret for, at dine projekter bliver planlagt og eksekveret til rette tid og i rette kvalitet.
  • Udarbejdelse af produktionstegninger og anden dokumentation.
  • Projektledelse af egne projekter

Omkring dig:

  • Du har erfaring inden for branchen og dermed automation og pneumatik
  • Du har en relevant uddannelse. maskiningeniør, produktions teknolog, maskintekniker eller maskinmester og gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund.
  • Du er superbruger af 3D tegneprogram Solid Works eller Inventor og har erfaring med Produktdatastyring (PDM)
  • Du er struktureret, har et godt drive og god til at finde løsninger

Sådan bliver du ansat

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder. Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer anlæg til industrien og som giver super god oplæring. Du vil blive ansat gennem HR-Industries til at starte med, men der mulighed for en fastansættelse i det pågældende firma.

Kontakt : 

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Maskinkonstruktør...