• English
Hjem | Jobopslag | Maskinmester til teknisk support

Har du erfaring indenfor termodynamik eller vil i denne retning? Du har måske erfaring med energioptimeringer og er du kundeorienteret? Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling? Så er det måske netop dig vi søger.

I dette job i Aarhus vil du fungere som et centralt omdrejningspunkt for tekniske spørgsmål om b.la.  garantisager m.m. for større komplekse anlæg.  Du bliver et vigtigt bindeled mellem kunder, huset og projektledere og kommer til at fungere som sparringspartner m.m.

Opgaverne i din hverdag kunne se således ud:

  • Håndtering af henvendelser af teknisk karakter fra kunder og projektledere m.m.
  • Support og rådgivning
  • Teknisk rådgivning
  • Ad hoc-opgaver.
  • Du vil også opleve at blive involveret i en længere række forskellige projekter, administrative opgaver, mv.

Om dig:

  • Din uddannelse er måske en faglig baggrund med f.eks. en efteruddannelse som maskinmester og gerne indenfor termodynamik, men ikke et krav.
  • Er du nyuddannet, høre vi også gerne fra dig
  • Du er god til at tale med mennesker og til at kommunikere. Du har lyst til at have en bred kontaktflade, indirekte kundekontakt.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger indenfor termodynamik løsninger, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58503) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Projektet er af 3-4 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Maskinmester til t...