• English
Hjem | Jobopslag | Maskinoperatør søges til fast stilling på nathold

Går du efter en fast stilling og vil du være en del af et stærkt og fleksibelt team, der beskæftiger sig med produktion af bearbejdede emner i metal? Så læs videre her.

Din primære opgave i denne stilling er at være med til at styre processen på virksomhedens højteknologiske maskiner, og derved sikre bedst mulig produktivitet. Hos virksomheden får du mulighed for at arbejde med nogle af branchens dygtigste fagfolk og samtidig udvikle dine tekniske kompetencer.

Omkring dig til stillingen:

Har evt. en uddannelse som industrioperatør, eller erfaring fra industrien

Har måletekniske kompetencer, herunder gerne erfaring med kontrolmåling af komponenter m.m.

Arbejdet og processen er spændende og der er god oplæring i at køre med anlægget, da det er vigtigt, at kvaliteten af produktet er ensartet. Dine menneskelige kompetencer er mindst lige så vigtige som dine faglige kvalifikationer, for at du kan få succes i jobbet. Det er derfor også vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, initiativrig og har et stort overblik.

Der tilbydes:

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer, men omkring de 175 kr. (grundløn). Endelig tilbydes du gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt betydelig indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Stillingerne besættes på nathold med 4-dages arbejdsuger med gode og velordnede arbejdsforhold.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg straks. Vi arbejder allerede nu på at få stillingen besat.

Kunden ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt.

Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/. Job nr.  53523

Når du klikker på linket, føres du automatisk HR-Industries-databasen, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades og du kommer i spil til jobbet.

Fastansættelse via HR-Industries: Når du søger fastansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Maskinoperatør søges til fast stilling på nathold