• English
Hjem | Jobopslag | Maskinsnedker søges til Randers

HR-Industries søger en dygtig og engageret maskinsnedker til familieejet virksomhed i Randers, hvor gode og ordnede arbejdsforhold er en selvfølge.

Virksomheden efterspørger god og kvalitetsbevidst håndværker, som vil trives med at bruge de faglige kompetencer omkring træbearbejdningsmaskinerne, med monteringsopgaver i produktionen og samtidigt vil give et nap med, når kollegaerne i skrædderiet har behov for hjælp.

Virksomheden producerer og sælger specialløsninger indenfor træindustrien og har stort fokus på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er familieejet, solid og har mange års erfaring som specialister i branchen. De har stort fokus på kvalitet og stærke relationer. Pt. har virksomheden 25 ansatte, og flere af medarbejderne har været ansat i mange i år.

Virksomheden lægger vægt på, at den enkelte medarbejder har frihed under ansvar, og prioriterer højt at der er et godt miljø  Det prioriteres, at du oplever dig som en del af et team af hjælpsomme kollegaer. Virksomheden ønsker sig en ny medarbejder, der kan ønsker at være i virksomheden i mange år frem.

Virksomheden tilbyder et uformelt og positivt miljø med en god og venlig tone på arbejdspladsen mellem kollegaer, ledelsen og kunderne. Virksomheden har personaleforening, sundhedsordning og frugtordning mv.

Stillingen er på 37 timer, hvor arbejdstiderne er mandag til torsdag, i tidsrummet kl. 07.00-16.00 og fredag fra kl. 07.00-12.00.

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, får løn af os og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ – og anfør referencenummer: 58540.

Læser du stillingsannoncen udenfor vores kontakttid, kan du sende os en besked, og vi ringer dig op… Udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Maskinsnedker søg...