• English
Hjem | Jobopslag | Maskinsnedker søges

Søger du arbejde som tømrer eller maskinsnedker på en familieejet virksomhed i Randers, hvor gode og ordnede forhold er en selvfølge?

Har du lyst til at arbejde som en god og kvalitetsbevidst håndværker, som vil trives med at bruge dine faglige kompetencer med monteringsopgaver i produktionen og har du lyst til at hjælpe dine kollegaer i skrædderiet, når der bliver behov for det, så kunne denne stilling bestemt være noget for dig.

Du er også interesseret i en hverdag med frihed under ansvar, og trives med en dejlig og venlig tone både blandt dine kollegaer, ledelsen og kunderne. Du vil have det godt med at være en del af et team af hjælpsomme kollegaer, og du går efter en stilling som du kan være i mange år frem.

Stillingen er på 37 timer, hvor arbejdstiderne er mandag til torsdag, i tidsrummet kl. 07.00-16.00 og fredag fra kl. 07.00-12.00.

Om virksomheden

På denne virksomhed, som producerer og sælger specialløsninger indenfor træindustrien, er der stor fokus på et godt arbejdsmiljø. Virksomheden er en solid familieejet, som har mange års erfaring bag sig. Virksomheden er specialister i løsninger indenfor deres branche, og har stort fokus på kvalitet og stærke relationer. Pt. har virksomheden 25 ansatte, og flere af medarbejderne har været ansat i flere i år. Virksomheden tilbyder en uformel og et positivt arbejdsmiljø, som selvfølgelig har personaleforening, sundhedsordning og frugtordning.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ og skriv jobnummer 56617. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Maskinsnedker søges