• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejdende sjakbajs for to kollegaer til intern værkstedsmontage

HR-Industries søger Sjakbajs til mindre internt team, hvor sjakbajsen selv er den ene af tre kollegaer, der laver formontage, der letter arbejdet for de montør-kollegaerne, der har fuld fart på de eksterne montageopgaver.

Virksomheden, der ligger nordvest for Aarhus, er landets førende leverandør af designede-bygningsdele i stål. Virksomheden har stort fokus på design og prioriterer at skille sig positivt ud fra mængden. Medarbejderne har fokus på finish og brænder for at arbejde med de gennemtænkte designs i høj kvalitet.

Den innovative tilgang er vigtig for virksomheden, da de udelukkende leverer kundetilpassede løsninger. Virksomheden har mere end 20 års ekspertise på deres område, og de vil kendes og genkendes på, at de kun leverer det bedste.

Det er en stolt håndværkertradition, som præger virksomheden, hvilket gør at de aldrig går på kompromis med det æstetiske og visuelle udtryk i de færdige produkter.

Med reference til den produktionsansvarlige har du, sammen med dine to kollegaer i beklædningsafdelingen, til opgave at sikre, at enhver ordre er produceret og pakket til tiden og overdraget til lager- og logistik.

Arbejdsopgaverne indebærer

  • Produktion og montage
  • Opgavestyring af ordremængden i beklædningsafdelingen. Herunder kapacitetsstyring
  • Pakning af beklædninger til ordrer
  • Kvalitetssikring og optimering af arbejdsgange og rutiner.

En væsentlig del af opgaven er netop, at du til stedse arbejder på at optimere de interne arbejdsgange og processer i afdelingen og samtidigt sikrer kvaliteten.

Det kræver, at du har:

  • overblik og ordenssans
  • teknisk indsigt eller en håndværksmæssig baggrund
  • truckcertifikat og erfaring med produktion – og kendskab til IT.

Som person er du struktureret, omhyggelig og kan arbejde selvstændigt, og naturligt tager ansvar for de opgaver dagen bringer. For dig er samarbejde såvel internt i afdelingen som med produktionen og lageret vejen frem.

Der tilbydes gode og ordnede forhold samt en løn der modsvarer kvalifikationer.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, så søg straks.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ – og anfør referencenummer: 58517.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Læser du stillingsannoncen udenfor vores kontakttid, kan du sende os en besked, og vi ringer dig op… Udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Medarbejdende sjak...