• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejder med kølecertifikat A eller kølemontør med flair for test af maskinanlæg søges

Drømmer du om at arbejde med det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg i en international virksomhed i fortsat vækst? Du bliver her en del af en virksomhed i Aarhus, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Om jobbet og dig:

Du er vild med test på komplekse maskiner, og du er nysgerrig på teknisk fejlfinding. Du har lyst til at arbejde med komplette produktionslinjer i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer, hvor du er med til at teste/opbygge nye maskinanlæg på værksted i Aarhus.

Dine opgaver vil spænde bredt lige fra test, installation til fejlfinding, reparation m.m. på komplette produktionslinjer. Samarbejde med ingeniører m.m. om nye løsninger m.m.

Du har kølecertifikat A og måske en baggrund som kølemontør, automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker, smed eller måske mekaniker.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor din hverdag ikke altid er ens. Du har måske et ønske om, at ikke rejse ude mere og gerne vil hjem hver aften.

Du ser frem til have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske og el montagemedarbejdere og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge større komplekse fødevaremaskiner på en virksomhed, som passer særdeles godt på deres medarbejdere.

Lyder ovenstående som dig, der vil have en go fast stilling, så har vi virksomheden til dig.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse fødevaremaskiner, er sikkerheden og medarbejdertilfredsheden i top. Firmaet har en ambitiøs produktionsstrategi og er helt på forkant med tiltag indenfor sikkerhed, miljø og lean. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler, hvor sikkerhed, trivsel og socialt ansvar er nøgleord. Virksomheden tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med fordelagtige flexordninger, kantine og bredt og givtigt samarbejde mellem fagene. Da det er en større international virksomhed, er der rige muligheder for faglige og personlige udfordringer, som sådan et stort hus kan give. Virksomheden er er dygtig til at holde på deres medarbejdere med lange ansættelser, hvilket vidner om deres evne til at lave gode medarbejderforhold bl.a. med frie rammer og ansvar i forhold til kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Dina eller alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link med jobnr. 1000060. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000205

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring på 86423540, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Medarbejder med k...