• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejder til betjening af borecenter søges til eftertragtet maskinfabrik

Drømmer du om et godt arbejde i et velfungerende produktionsmiljø, og søger du en god fast stilling?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et godt produkt i høj kvalitet.

Du vil trives med et arbejde som maskinoperatør i Borecentret, hvor du får medansvar for at holde anlægget kørende, samt at deltage i lettere programmeringsopgaver. Du har måske erfaring med betjening af boreanlæg, men du er også vild med at lære mere ved god oplæring og indkøring.

Du har måske en baggrund som smed, maskinarbejder, industritekniker eller er ufaglært med erfaring, så du kan indgå i velfungerende teams på daghold, hvor dine arbejdsopgaver omfatter bearbejdning og betjening af Borecentret.

Du er skarp på at bruge skydelære og måleværktøj, og du nyder at aflevere emner, som er præcise og som oser af godt håndværk.

Du vil have god indkøring og oplæring af rutinerede og dygtige kollegaer, fordi du gerne vil udvikle dig fagligt i en virksomhed, som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du arbejder struktureret og selvstændigt.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (tilføj Jobnummer 58096)

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Medarbejder til betjening af borecenter søges til eftertragtet maskinfabrik