• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejder til internt eftersyn og vedligehold af løftemateriel.

HR-Industries søger for større virksomhed en ansvarlig person til at varetage det daglige tilsyn – og de obligatoriske årlige eftersyn – af virksomhedens flåde af løftemateriel samt vedligehold af samme. Virksomheden har pt. 56 enheder, trucks, kraner og andet løftemateriel, der skal efterses og vedligeholdes.

Lovgivningen forudsætter, at personen, der varetager opgaven er er sagkyndig. Det betyder, at vi søger en person med landbrugsmaskinmekaniker-, entreprenørmaskinmekaniker-, automekanikerbaggrund eller en anden relevant faglært uddannelse og/eller erhvervserfaring, der giver kandidaten den fornødne indsigt til at kunne kalde sig sagkyndig på området. Der er intet krav om et særligt certificeringskursus eller -forløb, der skal gennemgås. Erfaringen og indsigten i det mekaniske og el-mæssige er nok, fortæller tilsynsmyndigheden.

Produktionsvirksomheden prioriterer at ikke blot være en arbejdsplads, men et fællesskab med en dynamisk og inkluderende arbejdskultur, hvor der er fokus på sikkerhed, sundhed og innovation. Den enkelte medarbejders trivsel vægtes højt og der er et bredt udvalg af udviklingsmuligheder. Virksomheden værdsætter medarbejdernes bidrag og forslag til forbedringer i arbejdsgange og procedurer.

Virksomheden har indrettet værkstedsfaciliteter til opgaven og medarbejderen – med de særlige opgaver – er organisatorisk indplaceret i gruppen af vedligeholdsteknikere, der vedligeholder virksomhedens produktionsanlæg. Når medarbejderen ikke arbejder med tilsyn og service af løftegrej, indgår medarbejderen i vedligeholdelsesteamet. Hverdagen er derfor alsidig og der er samtidigt et naturligt kollega-tilhørsforhold, selvom medarbejderen er eneansvarlig for opgaven omkring vedligehold af de 56 løfteenheder.

Som den ideelle ansøger har du den relevante uddannelsesmæssige baggrund og erfaring, en proaktiv indstilling til hverdagens udfordringer, arbejder selvstændigt og tager naturligt ansvar for dine opgaver. Du har truck- og krancertifikat og véd, at din arbejdsindsats er med til at sikre, at dine kollegaer har en sikker og tryg arbejdsdag.

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. Virksomheden venter dog gerne på den rette.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59173. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Kørekort:

B(Almindelig bil), Truck(Truckcertifikat)

Medarbejder til in...