• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejder til sandblæsning på maskinfabrik

Drømmer du om et godt arbejde i et velfungerende produktionsmiljø sammen med gode kollegaer? Trives du med nathold, 4 dages uge?

Om jobbet og dig:

Du vil have et arbejde, hvor du får brugt din krop, og hvor du samarbejder med et godt team af medarbejdere i efterbehandlingsafdelingen.

Du vil hovedsageligt arbejde med sandblæsning af forskellige metalkonstruktioner, samt forefaldende værkstedsarbejde.  Du kan lide værkstedsatmosfæren, hvor du har alt sikkerhedsudstyr, mekanisk løftemateriel og hjælpemidler til din rådighed.

Du er selvstændig og kritisk omkring kvalitet, og trives med levere et godt stykke arbejde.

Du har flair for produktionsarbejde, og gerne erfaring med sandblæsning og du er klar på kvalificeret sidemandsoplæring.

Måske er du ufaglært, men elsker at tillære dig nye færdigheder.

Du vil gerne være en del af en virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og levering tages alvorligt, og ses som forudsætning for den rivende udvikling virksomheden er i.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. De har moderne produktionsudstyr og gode muligheder for skiftende arbejdstider, for de interesserede. Derudover tilbyder de god løn og gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres medarbejdere. Da det er en stor virksomhed, er der mange spændende udviklingsmuligheder. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større anlæg til transportbranchen og som giver supergod oplæring. Projektet er i første omgang af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59407 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling

Medarbejder til sa...