• English
Hjem | Jobopslag | Medarbejder til smede/vedligeholdsopgaver søges til virksomhed, som er præget af iværksætterånd

Drømmer du om et job med både ansvar og udfordringer?

Om jobbet og dig:

Du er en problemknuser, og ordet løsningsorienteret passer godt til dig, derfor vil du gerne spille en vigtig rolle ved vedligeholdelse og opbygning af større maskiner og anlæg.

Du vil gerne have en stilling, hvor arbejdsopgaverne er alsidige og udfordrende, fordi du trives med en varieret arbejdsdag.

Du har flair for smedearbejde og at arbejde med gear, lejre, hydraulikkomponenter m.m. i større maskiner. Du har en relevant uddannelse måske som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært med erfaring, som gør, at du kan arbejde bredt.

Du ser frem til at have gode kollegaer, også fra andre faggrupper, hvor I kan spare sammen for at komme frem til et supergodt produkt.

Du vil gerne arbejde et sted, hvor omgangstonen er fri, uformel og bygger på gensidig respekt, og hvor organisationsstrukturen er flad med korte kommunikationsveje.

Da du kan tænke selvstændigt, er omstillingsparat og ikke er bange for nye udfordringer, vil du gerne have løn efter kvalifikationer og gode muligheder for at påvirke din egen hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, tilbyder man service og vedligehold af industrimaskiner m.m. Arbejdsformen er uformel, fleksibel og dynamisk med et godt arbejdsmiljø, hvor frihed og kreativitet er bærende værdier. Faglighed, trivsel og tillid vægtes højt, hvilket giver et engageret miljø, som gør at virksomheden laver gennemtænkte løsninger, der leveres til tiden.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56093 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Medarbejder til smede/vedligeholdsopgaver søges til virksomhed, som er præget af iværksætterånd