• English
Hjem | Jobopslag | Mekaniker – Vedligeholdstekniker/reparatør søges

Har du sans for fejlfinding på maskiner, og vil du arbejde med meget forskelligt maskineri? Så er du måske den nye vedligeholdsmedarbejder vi søger til større virksomhed nær Hammel.

HR-Industries søger en vedligeholdstekniker/reparatør for brancheførende virksomhed nær Hammel.

Her er der tale om et job, hvor du kommer bredt omkring og vil få opgaver med fejlfinding, reparation og udskiftning af udstyr af både mekanisk og elmæssig karakter. Virksomhedens maskinpark er et mix af nye og brugte maskiner, hvor du kommer til at arbejde bredt. Der er tale om alm. daghold.

Hvad tilbydes der: Virksomheden har et konstant fokus på at bevare og udvikle det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en større koncern med ambitiøse målsætninger. Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Arbejdsopgaver i dagligdagen er således:

  • Vedligeholdelse og servicering af maskiner m.m.
  • Fejlfinding og reparati­on på forskellige typer maskiner.
  • Deltagelse i løbende udvikling og forbedring af maskiner og anlæg.

Faglige og personlige kompetencer: Du har en relevant faglig uddannelse og erfaring indenfor industrien. Uddannelsesmæssigt kunne du være mekaniker, smed, automatikteknikeruddannelse eller relevant erfaring til stillingen. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59338 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse gennem HR-Industries:

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Mekaniker – ...