• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montage på kunde specifikke produktionslinjer

Mekanisk montør: automatiktekniker, automekaniker eller industritekniker med flair for montage og test på maskinanlæg hos en virksomhed ved Odder

Virksomheden: I denne internationale eksportvirksomhed, som leverer intelligente totalløsninger af store komplekse maskiner til andre virksomheder, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Hverdagen er afvekslende og det giver medarbejderne stor indflydelse og gode muligheder for at udvikle egne kompetencer. Virksomheden har gode fleksible arbejdstider og et godt arbejdsmiljø. Medarbejderne har en god aldersspredning, hvilket bidrager til en behagelig omgangstone på tværs af hele organisationen. Virksomheden tilbyder kantine, hvor der dagligt serveres en buffet med varieret kost.

Jobbet: Du vil blive tilknyttet deres afdeling for mekaniskmontage og komme til at arbejde med montage, indkøring, test og fejlfinding på komplekse intelligente anlæg m.m. Der vil være oplæring i virksomheden og på sigt vil der blive fra 20 til 50 rejsedage om året.

Personlig profil: Du har en baggrund som eks. automatiktekniker automekaniker, industritekniker med montage erfaring. Du kan også have erfaring som servicetekniker/rejsemontør. Du kan se dig selv bygge maskiner op i værksted og er klar til på sigt at rejse 20 til 50 om året. Du er vant til at arbejde efter industrielle standarder. Du er holdspiller og kan arbejde i teams. Du er målrettet og sætter en ære i at dit område er velfungerende.

Du tilbydes: En stilling, hvor du har mulighed for at blive en del at et fantastisk team med stor faglig stolthed. Virksomheden sørger for al den nødvendige oplæring. Der er tale om faste stillinger for den retter, men du bliver som en start ansat gennem HR-Instries. Der er tale om ansættelse i en virksomhed, hvor der er ordnede forhold. Her under fokus på en sund balance mellem familie- og arbejdsliv, fleks ordning og indflydelse på egne opgaver. I det hele taget gode personaleforhold i en virksomhed, hvor der er mange fælles aktiviteter.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen:
Spørgsmål om jobbet stilles til Glenn Andersen på telefon 8642 3540 mellem 08.00 og 16.00.

Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. Søg derfor straks jobbet.

Søg stillingen: (job nr. 59881)
Ansøgning kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

Mekanisk montage p...