• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montagemedarbejder søges til spændende produktionsvirksomhed

Du drømmer om et job med en god genkendelig hverdag med opgaver, som er trygge og velkendte, men du vil også gerne udfordre de eksisterende rutiner en gang imellem.

Du har måske en baggrund som mekaniker, maskinarbejder, elektroniktekniker eller lignende, så du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt mekaniske montageopgaver. Du har også et vist kendskab og flair for generel IT og software, og du har måske kendskab til fejlfinding og dokumentation.

Du drømmer om på længere sigt at udvikle dig i en spændende virksomhed på tværs af hele organisationen, hvor du vil gøre brug af din sans for kvalitet og dit øje for præcision.

Du er med din gode energi klar på overarbejde, når der er peak i ordrebogen, og du ser muligheder fremfor udfordringer.

Hvis det ovenstående lyder som dig, så søger HR-Industries på vegne af vores kunde Blue Line A/S en ny fastansat montør til deres produktion.

Blue Line A/S tilbyder:

  • Høj medarbejderanciennitet
  • Et stærkt og dynamisk medarbejderteam
  • God teamånd og et uformelt arbejdsmiljø
  • Sundhedsordning
  • Kantineordning
  • Funktionærlignende ansættelse
  • Attraktive løn- og arbejdsforhold

Om virksomheden

Vores kunde er i rivende udvikling, og de vil i den nærmeste fremtid udvide medarbejderstaben betydeligt. Blue Line A/S udvikler og producerer et stærkt sortiment af industrielle computere og monitorer. De står for gennemtænkte og robuste løsninger med lang holdbarhed. De har vækst i både Danmark og internationalt, hvor kunderne er nogle af verdens største aktører indenfor farma, fødevarer, marine og automation.

Er du mere nysgerrig på Blue Line A/S, så tjek deres hjemmeside https://www.blue-line.dk/

Ved spørgsmål:

Kontakt HR-Konsulent Dina Kristensen på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg straks, for stillingen kan blive besat før ansøgningsfristens udløb, da HR-Industries gennemfører samtaler løbende.

Send din ansøgning og CV til link https://www.hr-industries.axp.dk/ job 55359. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Fastansættelse via HR-Industries:

Når du søger fastansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Mekanisk montagemedarbejder søges til spændende produktionsvirksomhed