• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montør med el-indsigt søges til fast stilling i attraktiv virksomhed med god fremtid

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, som værdsætter deres ansatte højt, og nyder du at arbejde med mekanisk montage og opbygning? Hvis, så tjek her:

 

Denne virksomhed nordvest for Aalborg udvikler, designer, producerer og sælger maskiner til industrien. De har mere end 50 års erfaring og har datterselskaber i 10 europæiske lande. Virksomheden har ry for at give deres medarbejdere grundig sidemandsoplæring og rig mulighed for udvikling i forhold til medarbejdernes interesser. Da maskinerne justeres og udvikles efter kundernes behov, bliver arbejdsdagene ofte varierede.  Organisationsstrukturen er flad, hvilket gør, at der er kort fra tanke til handling. Virksomheden lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en åben og uformel tone.

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et godt produkt i høj kvalitet.

Du kan se dig selv indgå i velfungerende teams, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse mekaniske enheder, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i komplette maskinenheder. Arbejdet vil også omfatte montering af sensor, føler, tavler m.m., så indsigt i el, vil ikke gøre noget.

Du har måske en baggrund som industritekniker/maskinarbejder, mekaniker, automatiktekniker, smed eller lignende, så du kan varetage de mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning. Kan du bruge en drejebænk til enkeltstyks produktion, vil dette være en fordel i jobbet.

Du trives i et job med afvekslende opgaver og et godt miljø med en god omgangstone. I stillingen er der mulighed for at vokse med opgaven. Det vil sige at komme med ud og sætte det enkelte anlæg op ude hos kunden.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Kontakt og ansøgning:

Søg stillingen her https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000223

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på telefon 86423540 08.00 til 16.00 eller mobil 40320657.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Mekanisk montør m...