• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montør med fokus på detaljen søges til virksomhed i Silkeborg

Drømmer du om at arbejde med montage sammen med dygtige kollegaer på en god og sikker arbejdsplads?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper om montage og fejlfinding, og du kan lide det gode kollegasammenhold.

Du er dygtig til mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse transportbånd, flanger, rør, slanger, pneumatik samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Du kan både arbejde sammen med andre og arbejde selvstændigt, hvor du vil bruge din erfaring fra din baggrund som evt. mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer.

Du har god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en stabil kollega og er fagligt dygtig.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

I denne virksomhed ved Silkeborg, som bygger specialmaskiner til industrien, er kvalitet, effektivitet og overholdelse af deadlines nøgleordene. Virksomheden lægger stor vægt på deres ansattes sikkerhed i en hverdag, som er præget af både højt tempo og højt humør. Medarbejderne arbejder i små teams med det sidste nye indenfor specialmaskiner og robotter, samt implementering af den nyeste teknologi. Virksomheden værdsætter godt håndværk og medarbejdernes sans for detaljer, da virksomheden er på en spændende vækstrejse med højtprofilerede danske og internationale kunder. Der tilbydes fleksibel mødetid og spændende, meget selvstændige og varierede arbejdsopgaver.

Fastansættelse gennem HR-Industries

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59481)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Mekanisk montør m...