• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montør søges til afvekslende job i virksomhed med høj trivsel (aftenhold)

Drømmer du om gode kollegaer, og nyder du at arbejde med mekanisk montage og opbygning?

Om jobbet og dig:

Du vil gerne bruge dine evner indenfor montage og fejlfinding, både selvstændigt, men også sammen med andre i dit team.

Du er vild med arbejdsopgaver som omfatter montering af diverse flanger, rør, slanger, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele til tekniske løsninger til industriel Køl og Varme.

Du ser frem til at samarbejde med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at skabe produkter i meget høj kvalitet.

Du vil arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med afvekslende opgaver i et miljø, hvor sikkerhed og trivsel er i højsæde.

Du har måske en baggrund som mekaniker, automatiktekniker, smed, tillært i industrien eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du vil have god indkøring og oplæring af rutinerede og dygtige kollegaer, fordi du gerne vil udvide din eventuelle viden om montage af hydrauliske og mekaniske komponenter.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

 Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

 Virksomheden og dens muligheder:

Stillingen er aftenhold, 4 dags uge. Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

 Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

 Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 56770)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Mekanisk montør søges til afvekslende job i virksomhed med høj trivsel (aftenhold)