• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montør søges til meget eftertragtet virksomhed i god udvikling med start midt februar

Drømmer du om montering af det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg i en international virksomhed i fortsat vækst? Hvis ja, så tjek her:

Om jobbet og dig:

Du er vild med det gode sammenhold og at samarbejde med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et færdigt produkt i høj kvalitet af komplekse maskiner.

Du vil gerne bruge dine evner indenfor montage og fejlfinding, både selvstændigt, men også sammen med andre i dit team.

Du nyder mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse flanger, rør, slanger, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Du har måske en baggrund som mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du har forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en dygtig og stabil kollega.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse maskiner, er sikkerheden og medarbejdertilfredsheden i top. Firmaet har en ambitiøs produktionsstrategi og er helt på forkant med tiltag indenfor sikkerhed, miljø og lean. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler, hvor sikkerhed, trivsel og socialt ansvar er nøgleord. Virksomheden tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med fordelagtige flexordninger, kantine og bredt og givtigt samarbejde mellem fagene. Da det er en større international virksomhed, er der rige muligheder for faglige og personlige udfordringer, som sådan et stort hus kan give. Virksomheden er er dygtig til at holde på deres medarbejdere med lange ansættelser, hvilket vidner om deres evne til at lave gode medarbejderforhold bl.a. med frie rammer og ansvar i forhold til kvalifikationer.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøabrovej 3A) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job  57945. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Mekanisk montør søges til meget eftertragtet virksomhed i god udvikling med start midt februar