• English
Hjem | Jobopslag | Mekaniske montagemedarbejdere til nathold (4 dages uge)

HR-Industries søger på vegne af virksomhed i Aarhus syd, 2 montagemedarbejdere til deres montageproduktion. Der er tale om mekanisk samling/montage af halvfabrikata samt komplette maskinenheder/anlæg.

Stillingen – og hvad der tilbydes

Virksomheden søger faglærte medarbejdere til at montere diverse flanger, rør, slanger samt andre maskindele i forskellige større maskinanlæg. Er du ufaglært, men har god erfaring med montage, så hører vi også gerne fra dig.

Der er tale om nathold (4 dages uge, hvor der tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer.

Løn på nathold ca. 240 kr. i timen inklusive tillæg.

Omkring dig til stillingen

Virksomheden søger faglærte medarbejdere, enten smede, industriteknikere, mekanikere eller andet mekanisk baggrund. Der er stor fokus på høj kvalitet, så derfor søger virksomheden medarbejdere med høj finish. Du har gerne erfaring med at skrue og montere, eller vil i denne retning.

Søg stillingen:

Har du lyst til at arbejde i et stærkt team, så skynd dig at søge stillingen. Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 54830

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Jørgen eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Try & Hire via HR-Industries: Et Try & Hire-forløb gennem HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at se hinanden an uforpligtende. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Samtidig får virksomheden et godt kendskab til dig og dine kompetencer. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper vi dig i alle faser af forløbet. Så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål undervejs. I det hele taget sørger vi for gode og ordnede forhold samt ansættelse indenfor gode rammer.

Mekaniske montagemedarbejdere til nathold (4 dages uge)