• English
Hjem | Jobopslag | Montagemedarbejder med opbygning af materiel

Har du lyst til at arbejde selvstændigt med montageproduktion i en virksomhed med gode arbejdsforhold, løn samt gode kollegaer? Så læs videre og se, om dette job er noget for dig!

Stillingen: Som montagemedarbejder her er din opgave at udføre samleopgaver samt montage med maskiner på en større industrivirksomhed nær Randers. Du vil samle undermoduler/enheder og komplette maskiner, hvor der gives oplæring i dette. Derudover skal du, som alle andre, hjælpe med at opretholde høj effektivitet samt at holde produktionsområdet ryddeligt og velorganiseret.”

Kvalifikationer til stillingen: Erfaring fra tidligere stillinger, såsom mekaniker, maskinarbejder, landbrugsmekaniker, smed eller faglært indenfor lignende felt. Du har erfaring med opbygning, mekanik, hydraulik, el, styring m.m. Der vil være god oplæring af gode kollegaer.

Virksomheden: Hos denne solide, dansk-ejede virksomhed nær Randers, som er en af verdens førende leverandører af højteknologisk materiel, er stemningen meget uformel med frihed under ansvar. Virksomheden er i rivende udvikling og ekspanderer tilmed med nye markeder og nyudviklede produkter. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold med en behagelig, rummelig og flad ledelsesstruktur, hvilket også ses i deres evne til at holde på deres ansatte. De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres succes. Der er rig mulighed for personlig udvikling, og de er meget lydhøre over for nye input.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Henrik på Telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Send din ansøgning og dit CV. Når du klikker på linket eller søg knappen, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000233

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Ansættelse via HR-Industries

Ved en ansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Montagemedarbejder...