• English
Hjem | Jobopslag | Montagemedarbejdere med baggrund som mekaniker, landbrugssmed, smed eller tilsvarende søges

HR-Industries søger på vegne af virksomhed i Aarhus syd, 2 montagemedarbejdere til deres montageproduktion. Der er tale om mekanisk samling/montage af halvfabrikata samt komplette maskinenheder/anlæg.

Stillingen – og hvad der tilbydes

Virksomheden søger faglærte medarbejdere til at montere diverse flanger, rør, slanger samt andre maskindele i forskellige større maskinanlæg.

Stillingen er alm. daghold, hvor der tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer. Flekstid og kantineordning.  Hertil kommer en lønpakke med en attraktiv grundløn (startløn ca. 195- med stigning efter 1 mdr.). Der er tale om fast arbejde for den rette.

Omkring dig til stillingen

Virksomheden søger faglærte medarbejdere, enten smede, industriteknikere, mekanikere eller andet mekanisk baggrund. Der er stor fokus på høj kvalitet, så derfor søger virksomheden medarbejdere med høj finish. Du har gerne erfaring med at skrue og montere, eller vil i denne retning.

Søg stillingen:

Har du lyst til at arbejde i et stærkt team, så skynd dig at søge stillingen. Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 54238

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Try & Hire via HR-Industries: Et Try & Hire-forløb gennem HR-Industries giver dig og en virksomhed mulighed for at se hinanden an uforpligtende. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende. Samtidig får virksomheden et godt kendskab til dig og dine kompetencer. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper vi dig i alle faser af forløbet. Så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål undervejs. I det hele taget sørger vi for gode og ordnede forhold samt ansættelse indenfor gode rammer.

Montagemedarbejdere med baggrund som mekaniker, landbrugssmed, smed eller tilsvarende søges