• English
Hjem | Jobopslag | Montageproduktion / smed til arbejde nord for Skanderborg

Har du lyst til at arbejde selvstændigt med montageproduktion i virksomhed med gode arbejdsforhold, løn samt gode kollegaer? Hvis ja, så læs videre og se, om dette job er noget for dig.

Denne virksomhed nord for Skanderborg, som arbejder med opgaver indenfor sikkerhed, har stor brancheerfaring. Medarbejderne er ildsjæle, som brænder for deres arbejde, hvilket giver et godt kollegaskab og holdånd. Virksomheden lægger vægt på nye og innovative løsninger på markedet. Flere af medarbejderne har høj anciennitet, hvilket vidner om, at denne virksomhed er god til at holde på deres medarbejdere med et godt arbejdsmiljø. Da hele produktionen og administrationen er placeret på samme adresse, er der korte og nærværende beslutningsveje.

Om dig og jobbet:

Du er en teamplayer og en god kollega, så du ser frem til at have gode samarbejdspartnere.

Du har måske en baggrund som smed, eller tilsvarende. Jobbet vil være produktionsmontage evt. med let svejs i.

Du trives i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling, personalegoder og kompetent ledelse, der bidrager til en stemning med højt til loftet, hvor alle løfter i flok.

Tilmed har du fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnr: 57003) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Montageproduktion / smed til arbejde nord for Skanderborg