• English
Hjem | Jobopslag | Montageproduktion/værkstedsarbejde i Svenstrup J

Har du lyst til at blive en del af en større virksomhed med mange muligheder?

For virksomhed i Svenstrup J søger HR-Industries 1-2 dygtige montagemedarbejdere til produktion af større anlæg, som virksomheden installerer og bygger rundt i verden.

Som montage/produktionsmedarbejder her er din opgave at udføre samlingsarbejder på større anlæg. Stillingen er skiftehold, dag og aftenhold.  Til stillingen, kan du eks. være mekaniker, smed eller tillært indenfor industrien.

Virksomheden:

Virksomheden er en større virksomhed der har stort fokus på at sikre deres medarbejdere de bedste arbejdsforhold med bla. høje krav til sikkerhed, gode arbejdsforhold m.m.  Virksomheden har en fri og uformel omgangstone, og arbejder målrettet som et team.

Jobbet:

  • Mekanisk samling/montage af halvfabrikata (undermontage) i små serier.
  • Mekanisk samling/montage af komplette enheder
  • Egenkontrol
  • Hjælpe til på værksteder, hvor der ellers er behov.

Hvad tilbydes der i denne stilling:

Et projekt til at starte med, hvor vi kan se 2 mdr. frem med mulighed for forlængelse eller ansættelse. Stillingen er skiftehold, dag og aftenhold. Desuden i jobbet får du en attraktiv lønpakke med gode arbejdsforhold. Du vil naturligvis få den oplæring, der måtte være nødvendig, for at blive en succes i jobbet.

Dig som person til stillingen: 

Hos virksomheden arbejdes der i teams, så vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder og dele disse med resten af teamet. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Ansøgning:

HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 54840

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Spørgsmål til stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jørgen eller Dina hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling.

Montageproduktion/værkstedsarbejde i Svenstrup J