• English
Hjem | Jobopslag | Montør/produktionsmedarbejder søges til virksomhed, som lægger vægt på det gode sammenhold – Nord for Aarhus

Drømmer du om supergode kollegaer på en markedsledende virksomhed, hvor dit arbejde hovedsageligt består af montage, beklædning m.m.?

Om jobbet og dig:

Du er en haj til montage og fabriksarbejde, og du har teknisk forståelse og interesse for generelt værksted- og produktionsarbejde, hvor du udviser flair for brug af håndværktøj.

Du drømmer om at arbejde med hovedsagelig montage, men også med mangeartede ad-hoc-opgaver i en markedsledende virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling og et godt og tæt kollegasammenhold.

Du ser frem til at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, som er supergode til at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.

Du har en baggrund indenfor industrien så du kan varetage mangeartede opgaver.

Du har flair for finish, og det betyder noget for dig, at du afleverer et flot og færdigt produkt i høj kvalitet.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi en stilling på daghold med henblik på fastansættelse i en eftertragtet virksomhed.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed nord for Aarhus producerer bygningsdele i høj kvalitet. Medarbejderne har fokus på finish og brænder for at arbejde med gennemtænkte designs i høj kvalitet. Den innovative tilgang er vigtig for virksomheden, da de udelukkende leverer kundetilpassede løsninger. Virksomheden har mere end 20 års ekspertise på deres område, og de vil kendes og genkendes på, at de kun leverer det bedste. Det er en stolt håndværkertradition, som præger virksomheden, hvilket gør at de aldrig går på kompromis med det æstetiske og visuelle udtryk i de færdige produkter.

Job via HR-Industries

Job gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele forløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik Friis-Andersen (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Montør/produktion...