• English
Hjem | Jobopslag | Montør søges. 50-60 årlige rejsedage i ind- og udland. Opbygning samt service og reparation af avancerede maskiner.

HR-Industries søger for kunde en dygtig og selvkørende montør, der ønsker at opbygge avancerede maskiner på virksomheden, teste dem, stille dem op hos kunderne rundt omkring i verden og driftsætte dem for senere at servicere og måske reparere dem.
Med jobbet følger 50-60 årlige rejsedage.

Virksomheden har stolte traditioner og har mange års erfaring i at opbygge maskiner til en særlig niche i industrien. De har løbende udviklet konceptet og teknologien. Virksomheden har en ledende position på området, en god personalepolitik og en medarbejderstab med lang ansættelsesanciennitet.

Opbygningen af maskinerne, hvor montageopgaverne både er mekaniske, el-tekniske og pneumatiske, foregår i produktionsafdelingen sydvest for Randers. Virksomhedens hovedafdeling, hvor der også er produktion af emner og dele til maskinerne, ligger i Randers.
Virksomheden har 4-dages arbejdsuge: Mandag – torsdag; 06.30 – 16.15.

Den idelle kandidat,

  • har en håndværksmæssig og faglært baggrund. Mulighederne er mange. Det kan være som maskinarbejder, mekaniker, smed, elektriker, automatiktekniker eller noget helt sjette – maskinsnedker, måske?
  • kan læse tegninger og diagrammer, har erfaring med montageopgaver og pneumatik – og
  • ønsker et alsidigt job, hvor mulighederne for at udvikle sig fagligt er til stede – og endelig ser rejseaktivitet som et plus.

Der tilbydes gode og ordnede forhold samt en løn der modsvarer kvalifikationer.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, så søg straks.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ – og anfør referencenummer: 57390.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

HR-Industries arbejder for dig – både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.

Montør søges. 50-60 årlige rejsedage i ind- og udland. Opbygning samt service og reparation af avancerede maskiner.