• English
Hjem | Jobopslag | Opbygning og opstilling samt service og reparation af avancerede maskiner. 50 årlige rejsedage.

HR-Industries søger for kunde en dygtig og selvkørende montør, der ønsker at opbygge avancerede maskiner på virksomheden, teste dem, stille dem op hos kunderne rundt omkring i verden og idriftsætte dem – for senere at servicere og måske reparere dem. Med jobbet følger ca 40-50 årlige rejsedage.

Virksomheden har stolte traditioner og har mange års erfaring i at opbygge maskiner til en særlig niche i industrien. De har løbende udviklet konceptet og teknologien uden at glemme de gamle dyder. Virksomheden har en ledende position på området, en god personalepolitik og en medarbejderstab med lang ansættelsesanciennitet.

Opbygningen af maskinerne, hvor montageopgaverne både er mekaniske, el-tekniske og pneumatiske, foregår i produktionsafdelingen sydvest for Randers. Virksomhedens hovedafdeling, hvor der også er produktion af emner og dele til maskinerne, ligger i Randers.

Virksomheden har 4-dages arbejdsuge, mandag – torsdag, og en arbejdstid fra 06.30 – 16.15.

Den idelle kandidat,

  • har en håndværksmæssig og faglært baggrund. Mulighederne er mange. Det kan være som maskinarbejder, mekaniker, smed, elektriker, automatiktekniker eller noget helt sjette – maskinsnedker, måske?
  • kan læse tegninger og diagrammer, har erfaring med montageopgaver og pneumatik – og
  • ønsker et alsidigt job, hvor mulighederne for at udvikle sig fagligt er til stede – og endelig ser rejseaktivitet som et plus.

Der tilbydes gode og ordnede forhold samt en løn der modsvarer kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58499Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Opbygning og opsti...