• English
Hjem | Jobopslag | Operationelt indkøb til virksomhed, som lægger stor vægt på teamwork

Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende indkøbsopgaver? Kan du se dig selv i et projekt fra april og 11 mdr. frem? Hvis ja, så har vi stillingen her i Silkeborg.

Om jobbet og dig:

Du har flair for at arbejde med IT-støtteværktøjer, herunder ERP-systemer, gerne SAP-erfaring.

Du trives i en hverdag med en stor kontaktflade

Du har en uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, hvilket gør at du kan varetage jobbet som indkøber.

Du vil have en varieret arbejdsdag, hvor du skal indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter, så du kan få din gode forretningsforståelse i spil.

Du har en klar administrativ og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og du forstår værdien af klare aftaler og rene linjer.

Du er en teamplayer, men du er også selvkørende, og du er med din vedholdenhed parat til at varetage en virksomheds kommercielle interesser.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer, fordi du ved, at du er en kollega med god energi og en positiv tilgang til arbejdsopgaverne.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Silkeborg, som er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske systemer til industrien, lægger stor vægt på teamwork. Arbejdskulturen er baseret på gensidig tillid, stabilitet og frihed under ansvar. Medarbejderne adskiller sig ved deres evne til at levere innovative løsninger, som er præget af høj kvalitet og grundighed. Virksomheden tilbyder rigtig god løn og gode ansættelsesforhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver god oplæring. Projektet er af 11 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien. Der er opstart start april.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på link https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000231

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Operationelt indk...