• English
Hjem | Jobopslag | Operatør/smed til fast job med svejserobot i Randers

Til stilling i Randers, søger HR-Industries en smed eller tilsvarende, der vil arbejde med svejserobot.

Jobbet:

Som robotoperatør her får du medansvar for at holde en svejserobot kørende, samt deltage i disponering af kapaciteten på robotten. Du vil som operatør skulle betjene robotten i det daglige, samt omstille robotten ved emneskifte, indkøring m.m. Det kan også komme enkelte manuelle svejsninger.

Stillingen er nathold, med start nu eller efter aftale. Der er tale om en fast stilling.

Omkring dig til stillingen:

Om du er smed eller andet er underordnet. Vigtigst er, at du har erfaring med betjening af maskiner som eks. svejserobotter. Der er naturligvis oplæring i jobbet.

I jobbet kan du se frem til at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, som er supergode til at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt. Ellers kan man sige om dig:

  • Du har flair for finish, og det betyder noget for dig, at du afleverer et flot og færdigt produkt i høj kvalitet.
  • Du er med din gode energi klar på overarbejde, når der er peak i ordrebogen, og du ser muligheder fremfor udfordringer.
  • Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi en stilling på daghold med henblik på fastansættelse i en eftertragtet virksomhed.

Omkring virksomheden:

Denne dynamiske maskinfabrik i Randers, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række kundetilpasset løsninger, har fokus på både at skabe værdi for sine kunder, men også fokus på medarbejderpleje. Virksomheden lægger vægt på det innovative, da de både har design, udvikling og produktion på deres adresse. Virksomhedens eksporteventyr har fart på, hvilket gør at virksomheden er i fortsat vækst. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Virksomheden passer på sine ansatte med både kantine, flexordning, personaleforening og ordnede forhold.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Dina eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøabrovej 3a, 8940 Randers SV alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 eller på telefon 86423540.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58401 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Operatør/smed til...