• English
Hjem | Jobopslag | Operatør til fast job med svejserobot

Til stilling ved Randers kanten, søger HR-Industries en operatør, smed eller tilsvarende, der vil arbejde med svejserobot.

Jobbet:

Som robotoperatør her får du medansvar for at holde en svejserobot kørende, samt deltage i disponering af kapaciteten på robotten. Du vil som operatør skulle betjene robotten i det daglige, samt let omstille robotten ved emneskifte m.m. Det kan også komme enkelte manuelle svejsninger.

Omkring dig til stillingen:

Om du er smed eller andet er underordnet. Vigtigst er, at du har erfaring med betjening af maskiner evt. svejserobotter. Der er naturligvis oplæring i jobbet, evt. også i svejsedelen. I jobbet kan du se frem til at samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, som er supergode til at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.  Ellers kan man sige om dig:

Du har flair for finish, og det betyder noget for dig, at du afleverer et flot og færdigt produkt i høj kvalitet.

Du er med din gode energi klar på overarbejde, når der er peak i ordrebogen, og du ser muligheder fremfor udfordringer.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi en stilling på daghold med henblik på fastansættelse i en eftertragtet virksomhed.

Omkring virksomheden:

Hos denne virksomhed syd for Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr, lægges vægt på sammenhold og korte beslutningsveje. Virksomheden har hele deres produktion under et tag, hvilket gør, at der er kort fra tanke til handling. Deres mange års erfaring i branchen gør, at de er specialister indenfor deres område, og de har tilmed fokus på at tilpasse deres produkter til de helt nyeste tendenser og teknologier. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads med mulighed for kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Der tilbydes ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

Kontakt:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Dina eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 eller på telefon 86423540.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Operatør til fast...